Τι μας ξεχωρίζει;

Τοποθεσία

Το Fun Park βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην Πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση τόσο στους κατοίκους της Καλλιθέας αλλά και ολόκληρης της Αθήνας. Απέχει ελάχιστα λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας και από στάσεις λεωφορείων. Επιπλέον, η είσοδος του χώρου βρίσκεται σε πεζόδρομο γεγονός που δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια στους γονείς.

Υπαίθριος χώρος

Το Fun Park διαφέρει σημαντικά από τους άλλους παιδότοπους καθώς είναι ο μοναδικός υπαίθριος παιδότοπος στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα καθώς η ατμόσφαιρα του χώρου ανανεώνεται συνεχώς και οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για ανεπιθύμητες ιώσεις. Ενώ πρόκειται για υπαίθριο χώρο, το Fun Park λειτουργεί όλο τον χρόνο καθώς τους χειμερινούς μήνες προφυλάσσεται το μεγαλύτερο μέρος του από τις καιρικές συνθήκες.

Προσωπικό

Η αγάπη για τη φροντίδα και την ψυχαγωγία των παιδιών αποτελεί το σημείο αναφοράς για το κάθε μέλος της ομάδας μας. Η ομάδα του Fun Park απαρτίζεται εξολοκλήρου από παιδαγωγούς και άτομα με μεγάλη εμπειρία στην διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Καθαριότητα

Μεγάλη σημασία δίνεται στην καθαριότητα του χώρου καθώς πρόκειται για ένα περιβάλλον που αφορά τα παιδία. Οι γονείς μπορούν να νιώθουν ασφαλείς κατά την παραμονή τους στον Fun Park καθώς όλοι οι χώροι καθαρίζονται καθημερινά.

Ασφάλεια

Στο Fun Park, η ασφάλεια των παιδιών είναι πρωταρχικής σημασίας. Όλα τα παιχνίδια συμμορφώνονται σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας του πρότυπου της σειράς ΕΒΕΤΑΜ 1176 και ΕΛΟΤ 1177.

Σχετικά με εμάς

Εδώ και 4 χρόνια κοντά σας

Το Fun Park ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2017 και πολύ σύντομα απέκτησε την στήριξη και την αγάπη της Καλλιθέας και των ευρύτερων περιοχών. Το Fun Park είναι κάτι παραπάνω από ένας παιδότοπος, πρόκειται για ένα υπαίθριο πάρκο 500 τ.μ. στην καρδιά της Καλλιθέας στο οποίο παρέχεται μια πληθώρα υπηρεσιών στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους επισκέπτες.

Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν στους χώρους φύλαξης, να χοροπηδήσουν στα φουσκωτά και στο τραμπολίνο, να περιπλανηθούν στην μεγάλη παιχνιδοκατασκευή και να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια. Παράλληλα, παρέχεται μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτροκίνητα παιχνίδια τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Συγχρόνως, γονείς και συνοδοί έχουν την δυνατότητα κατά την παραμονή τους στον παιδότοπο να απολαύσουν με ηρεμία το ρόφημα ή το snack τους καθώς μπορούν να παρακολουθούν από όλα τα σημεία του χώρου τα παιδιά τους.

party fun park
krtikes-03

“Τι να πει κανείς… για τον άνετο χώρο? Για τις πάρα πολύ καλές κοπέλες που προσέχουν τα παιδιά μας? Για της κατασκευές που καλύπτουν κάθε γούστο του παιδιού από φουσκοτά, τραμπολίνο μέχρι και πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια. Είναι ένα φανταστικό μέρος που το προτιμάμε κυρίως από Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη! Μπράβο σας!”

Ksiy Kasyxa
krtikes-04

“Τέλειος χώρος!!! Υπέροχη οργάνωση σε παιδικά πάρτυ με πολύ προσιτές τιμές!!!! Άψογη εξυπηρέτηση , καθαρός χώρος και ευγενέστατο προσωπικό!!!! Αξίζει!!!!”

Anna Protopapa
krtikes-05

"Εξαιρετικός παιδότοπος. Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Μέρος που μπορείς να απολαύσεις φαγητό και καφέ νιώθοντας ασφάλεια για το παιδί σου."

Elina Vrettaki
krtikes-06

"Οργανωμένος παιδότοπος, όπου τα παιδιά μπορούν να χαρούν το παιχνίδι τους με ασφάλεια."

Maria Kokla
krtikes-07

"Πολύ καθαρό κ περιποιημένο!!"

Anezina Tseroni
krtikes-08

"Ωραία οργάνωση, φιλικό προσωπικό που ασχολείται."

John Papadopoulos
krtikes-09
James

"Ωραιότατο περιβάλλον με απίθανα παιχνίδια, πολύ καλό καφέ και ευγενέστατο προσωπικό!"